While There Is Life, There Is Hope


"Every New Beginning comes from some other beginning's end"

Here I am...

Daisypath Vacation tickers

Thursday, May 16, 2013

SELAMAT HARI GURU ~ 160513~

Harini 16 May 2013. Selamat Hari Guru untuk semua warga pendidik di mana jua berada. 
Selamat hari guru kepada para pendidik yang pernah mengajar saya sejak dari zaman tadika, sekolah rendah, sekolah menengah, matrikulasi dan hingga lah di peringkat universiti di Malaysia mahu pun UK. Tanpa anda semua saya takkan berada di sini, dengan izin Allah. 

Dan selamat hari guru untuk seorang guru yang akan terus menjadi guru seumur hidup saya, ibu yang tercinta. Semoga Allah panjangkan umur ibu, murahkan rezeki nya dan diberikan kesihatan terbaik. I miss u so much ibu. Terima kasih atas segalanya. Sampaikan dah nak kahwin pun semuanya masih ibu, ibu, ibu. huhu...

dan harini juga, tinggal 3 bulan sahaja lagi. oh nooo...masa berjalan sangat pantas. semakin hampir dengan tarikh nya, semakin banyak kerja yang perlu disiapkan. 

Semoga Allah mudahkan segalanya. 

*selalunya B2B seronok nak share segala benda yang jadi impian untuk the big day kan. but me, adaaa...cumaaa...sebab berada di benua lain so semuanya serahkan kepada family. So terima je segalanya jangan nak banyak potpet potpet hokeh. 

No comments:

Post a Comment